Bus Alícia


El bus Alícia es un projecte itinerant de la Fundació sobre alimentació i salut. Un projecte que explica la importància d’alimentar-se bé, d’ensenyar a menjar millor i que aporta informació tècnica i científica, estratègies i coneixements dels hàbits alimentaris a la nostra societat.


Bus AlíciaBus AlíciaBus Alícia

El Bus Alícia és una unitat mòbil amb equipament didàctic dirigit a tots els públics.  El seu objectiu és informar, educar i fer reflexionar de manera amena i participativa els ciutadans de tota edat i condició sobre una alimentació saludable, adequada a les seves necessitats i d’acord amb l’entorn.
El Bus Alícia disposa d’un espai expositiu de 50 m², accessible també per a persones amb mobilitat reduïda. Integra un àmbit expositiu dotat de recursos audiovisuals i multimèdia on, de manera rigorosa, lúdica i interactiva, s’explica i s’interpel·la els visitants sobre la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.
El Bus Alícia és també una aula de cuina perfectament equipada per divulgar pel territori les recerques i els projectes que, en matèria de ciència, salut i patrimoni agroalimentari, es desenvolupen als laboratoris de la Fundació Alícia.


Característiques:
Projecte de la Fundació en col·laboració amb la Fundació Alícia.
Una unitat mòbil de 14 metres de llarg, que disposa d’un espai interior d’uns 60 m2.
Espai polivalent com espai expositiu i per realitzar tallers, conferències, demostracions...
Obert durant tot l’any, dirigit a públic escolar, familiar i adult.

Alicia treballa per a tu, perquè tots mengem millor.